Hacı Mehmet Akkoç Ortaokulu

Vizyon: • Atatürkçü düşünceye sahip, • Bilimsel, sosyal, toplumun ve insanlığın değerlerine inanan, • Kültürüne bağlı ve teknolojik yeniliklere açık, • İnsan haklarına saygılı, • Çevresine ve ülke sorunlarına duyarlı, • Üretken, ve • Atatürk İlköğretim Okullu olmaktan onur duyan nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak, öğrencilerimizin; · İlgi, yetenek ve başarılarına göre öğrencilerimize en uygun eğitimi verme . Başarıyı hedef alan öğrenci merkezli eğitim anlayışı.

Başarılar:

Saatler: Başlama: 09:00 - Bitiş: 15:20
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Yeşiltepe Mahallesinde bulunan öğrenciler taşımalı olarak okulumuza gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Judo Takımımız bulunmakta olup, ulusal ve uluslararası yarışmalarda şampiyonluklarımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hmaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çaybaşı Yeniköy Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No 24 54200 Erenler / SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çaybaşı Yeniköy Merkezinde Olup Sağlık Ocağına Yakındır

Ulaşım Okulumuza Ulaşım Çaybaşı Yeniköy Arabalarıyla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Erenler İlçe Merkezine 6 km - Sakarya İl Merkezine 15 km Uzaklıktadır